Formgivare & Originalare

BerntzonBylund är en strategisk reklambyrå med starkt varumärkesfokus. Våra uppdrag spänner oftast hela vägen från strategiarbete till genomförande i många olika kanaler där design- och konceptutveckling är centrala delar. Väldigt roliga uppdrag helt enkelt.

Vi är på jakt efter en multitalang som klarar av hela Adobe CS i sömnen - samt klarar att hantera både Keynote och Powerpoint. Du har antingen relevant utbildning eller 2-3 års erfarenhet från reklambyrå. Huvudfokus är grafisk form och prepress för print, digitalt/webb/sociala medier, trycksaker och även rörligt som TV-avslut. Kort och gott - hela kedjan.

Vissa projekt är nyskapande med blankt blad som utgångsläge där man tillsammans med ansvarig AD/CD jobbar fram förslag. Andra uppdrag består i att upprätthålla och vidare-utveckla grafiska profiler för kunder och ibland har kunderna gedigna manualer som vi ska förstå och följa.

 

Du har höga ambitioner, du vill massor och älskar att jobba med reklam.

Idag arbetar vi med uppdragsgivare som Porsche, Burger King, Schibsted, Sigma, Leos Lekland m fl.

Skicka din ansökan med cv redan idag.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
BerntzonBylund

Typ av tjänst:
Originalare

Sista ansökningsdatum:
2017-01-25

Ansök