Nordisk Marknadsansvarig (Affärsfokus)

Vill du lansera och marknadsföra D-Links produkter på den Nordiska marknaden? Söker du en bred roll med ansvar för strategi, taktik och det operativa genomförandet – då kanske D-Link har tjänsten för dig!

Om rollen
D-Link söker dig som, i en affärsnära roll, vill ansvara för helheten kring lanseringarna av D-Links produkter på den Nordiska marknaden. I denna breda roll tar du proaktivt initiativ till aktiviteter för att skapa bästa möjliga förutsättningar för framgångsrik försäljning. I nära samarbete med produktchefen ansvarar du för strategi, taktik och det operativa genomförandet kring PR, kommunikation, marknadsföring och events.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvar för PR och marknadsföring vid produktlanseringar
  • Ansvar för mässor och events
  • Produktion av annonser, marknadsmaterial och e-nyhetsbrev för kampanjer och produktnyheter
  • Ansvar för digitalmarknadsföring och sociala medier
  • Ansvar för marknadsbudget

Det nordiska huvudkontoret är beläget i Alvik med 10 anställda. I rollen rapporterar du till bolagets Europeiska VD hemmahörande i Tyskland.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst 4-års erfarenhet och är expert inom marknadsföring. Du har med fördel erfarenhet från IT-/Telecombranchen och gärna koll på återförsäljarsamarbeten. Du trivs med att arbeta nära erfarna säljare och är van vid att stå upp för din kompetens och leda säljarna stringent genom marknadsföringsprocessen. Språkmässigt behöver du behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas i rollen på D-Link bör du vara service minded, anpassningsbar och en framåt person. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och är van att prioritera. Vi tror att du är ambitiös och prestigelös och att du gärna bidrar med positiv energi.

Om D-Link
D-Link designar, utvecklar och tillverkar nätverksprodukter inom switching, trådlösa lösningar, mediaspelare, datalagring, IP-övervakning och molnbaserad nätverkshantering. I Norden är D-Link den största leverantören av trådlösa nätverk för hemmet. D-Link har även positionerat sig som banbrytande inom grön IT och var först på marknaden med energisparande switchar och routrar. D-Links Wireless AC-sortiment innehåller ett stort utbud av routers och trådlösa adapters för den som ska uppgradera till den senaste trådlösa standarden. Nästa generations Wireless AC gör att du kan ansluta fler enheter och få snabbare hastigheter och längre avstånd.

Varmt välkommen med din ansökan!Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
D-Link

Typ av tjänst:
Marknadsansvarig

Sista ansökningsdatum:
2017-01-25


I den här rekryteringen samarbetar D-Link med KIMM. 

Vi ser framemot din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 27 januari 2017. Ansökningar tas endast emot via www.kimm.se.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lena Skoog ls@kimm.se eller på 08-555 290 00.

Ansök