Performance Marketing Manager

Arbetsuppgifter 
Som Performance Marketing Manager hos Lendo kommer du att ansvara för samtliga performencekanaler som t.ex. SEM, affilaite samt olika typer av integrationer. Ditt uppdrag kommer vara att förvalta och optimera den existerande affären, men även utveckla och ständigt förbättra hur vi jobbar. I ansvaret ingår också att identifiera och rekrytera nya affiliates och förbättra arbetet med övriga partners.
Rollen är främst direktresponsdriven, samtidigt som den kräver skarp analys och en bra förståelse för marknadsföring i stort och hur övriga marknadsaktiviteter hänger ihop med performencekanaler. 
 
Kvalifikationer 
Du är en driven person som brinner för att ständigt utveckla och förbättra och vill ta nästa steg i karriären. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet inom relevant område, vilket kan vara både från byrå och eller kundsidan där du jobbat inom det digitala segmentet. Du har även en lätt nördig passion för tech och älskar att få bra idéer att förverkligas och ser tekniska hinder som utmaningar, inte problem. Din kunskap om marknadsföring, sinne för affärer och din förmåga att leverera resultat gör att du lätt navigerar dig framåt i den digitala djungeln. Att ord som CPA, CPO, CPM, PPC, etc. är delar av din dagliga vokabulär ser vi som en självklarhet.  
 
Har du även har erfarenhet av SEO, sociala kanaler eller awarnessmedia är detta ett plus, då du kommer jobba väldigt nära resten av markandsteamet och övriga av Lendos partners och konsulter. Du kommer även sitta med och utveckla det kreativa arbetet tillsammans med övriga marknadsavdelningen och våra byråer, detta då vi ser ditt jobb som avgörande i det stora pusslet vi lägger.  
 
Personliga egenskaper 
 • Är en lagspelare som även tycker om att jobba självständigt och ta stort ansvar. 
 • Är driven, målorienterad och får saker gjorda.  
 • Du är van att jobba i ett högt tempo.  
 • Du är självgående och kan prioritera ditt arbete och motivera dig själv till utveckling vid tillfällen då arbetstempot är lägre. 
 • Talar och skriver god engelska.  
 
Lendo karaktäriseras av en väldigt stark vi-känsla. Vi är 40 personer på kontoret som jobbar tillsammans och som alla är delaktiga i Lendos fantastiska framgång! Vi jobbar hårt för att nå våra mål och vår vision, men alltid med glädje, prestigelöshet och en stark vilja.  
I marknadsteamet är vi 3 personer. 
 
Vi finns i Norge och Finland och har planer på att expandera ut i Europa.   
 
Vi erbjuder dig:   
 • att vara med och bygga ett innovativt framgångsrikt tjänsteföretag inom fintech-sektorn  
 • att arbeta med ett välkänt varumärke i en ny kategori tjänster online  
 • att främja högre transparens inom privatekonomiska tjänster och på så sätt en bättre hushållsekonomi för svenska konsumenter  
 • smarta kollegor och en dynamisk utvecklade arbetsplats  
 
Vill du vara en del av vårt team? Ansök så snart som möjligt. Vi intervjuar löpande och kan tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. 
- See more at: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1106&ProjectId=145259&DepartmentId=19014&MediaId=5#sthash.3O00coCi.dpuf
Arbetsuppgifter 
Som Performance Marketing Manager hos Lendo kommer du att ansvara för samtliga performencekanaler som t.ex. SEM, affilaite samt olika typer av integrationer. Ditt uppdrag kommer vara att förvalta och optimera den existerande affären, men även utveckla och ständigt förbättra hur vi jobbar. I ansvaret ingår också att identifiera och rekrytera nya affiliates och förbättra arbetet med övriga partners.
Rollen är främst direktresponsdriven, samtidigt som den kräver skarp analys och en bra förståelse för marknadsföring i stort och hur övriga marknadsaktiviteter hänger ihop med performencekanaler. 
 
Kvalifikationer 
Du är en driven person som brinner för att ständigt utveckla och förbättra och vill ta nästa steg i karriären. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet inom relevant område, vilket kan vara både från byrå och eller kundsidan där du jobbat inom det digitala segmentet. Du har även en lätt nördig passion för tech och älskar att få bra idéer att förverkligas och ser tekniska hinder som utmaningar, inte problem. Din kunskap om marknadsföring, sinne för affärer och din förmåga att leverera resultat gör att du lätt navigerar dig framåt i den digitala djungeln. Att ord som CPA, CPO, CPM, PPC, etc. är delar av din dagliga vokabulär ser vi som en självklarhet.  
 
Har du även har erfarenhet av SEO, sociala kanaler eller awarnessmedia är detta ett plus, då du kommer jobba väldigt nära resten av markandsteamet och övriga av Lendos partners och konsulter. Du kommer även sitta med och utveckla det kreativa arbetet tillsammans med övriga marknadsavdelningen och våra byråer, detta då vi ser ditt jobb som avgörande i det stora pusslet vi lägger.  
 
Personliga egenskaper 
 • Är en lagspelare som även tycker om att jobba självständigt och ta stort ansvar. 
 • Är driven, målorienterad och får saker gjorda.  
 • Du är van att jobba i ett högt tempo.  
 • Du är självgående och kan prioritera ditt arbete och motivera dig själv till utveckling vid tillfällen då arbetstempot är lägre. 
 • Talar och skriver god engelska.  
 
Lendo karaktäriseras av en väldigt stark vi-känsla. Vi är 40 personer på kontoret som jobbar tillsammans och som alla är delaktiga i Lendos fantastiska framgång! Vi jobbar hårt för att nå våra mål och vår vision, men alltid med glädje, prestigelöshet och en stark vilja.  
I marknadsteamet är vi 3 personer. 
 
Vi finns i Norge och Finland och har planer på att expandera ut i Europa.   
 
Vi erbjuder dig:   
 • att vara med och bygga ett innovativt framgångsrikt tjänsteföretag inom fintech-sektorn  
 • att arbeta med ett välkänt varumärke i en ny kategori tjänster online  
 • att främja högre transparens inom privatekonomiska tjänster och på så sätt en bättre hushållsekonomi för svenska konsumenter  
 • smarta kollegor och en dynamisk utvecklade arbetsplats  
 
Vill du vara en del av vårt team? Ansök så snart som möjligt. Vi intervjuar löpande och kan tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. 
- See more at: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1106&ProjectId=145259&DepartmentId=19014&MediaId=5#sthash.3O00coCi.dpuf

Lendo är Sveriges ledande låneförmedlare av privatlån och ingår i den globala mediekoncernen Schibsted Media Group. Lendo har funnits på den svenska marknaden sedan 2007 och har huvudkontor i centrala Stockholm. Lendo är en del av Schibsted Personal Finance som är en av de viktigaste satsningarna inom Schibsted. Lendos systerbolag Compricer, Kundkraft och MittBolå är alla ledande inom förmedling av tjänster rörande bl.a. privatlån, bolån, försäkringar och el-tjänster. 

Genom Lendos unika lösning med endast en kreditupplysning kan konsumenten söka lån hos flera banker samtidigt och därefter själv välja vilket låneerbjudande som passar bäst. Lendos oberoende förmedlingstjänst är för konsumenten kostnadsfri och varje månad får tusentals kunder hjälp till en bättre lånelösning. - See more at: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1106&ProjectId=145259&DepartmentId=19014&MediaId=5#sthash.3O00coCi.dpuf

 

Lendo är Sveriges ledande låneförmedlare av privatlån och ingår i den globala mediekoncernen Schibsted Media Group. Lendo har funnits på den svenska marknaden sedan 2007 och har huvudkontor i centrala Stockholm. Lendo är en del av Schibsted Personal Finance som är en av de viktigaste satsningarna inom Schibsted. Lendos systerbolag Compricer, Kundkraft och MittBolå är alla ledande inom förmedling av tjänster rörande bl.a. privatlån, bolån, försäkringar och el-tjänster. 

Genom Lendos unika lösning med endast en kreditupplysning kan konsumenten söka lån hos flera banker samtidigt och därefter själv välja vilket låneerbjudande som passar bäst. Lendos oberoende förmedlingstjänst är för konsumenten kostnadsfri och varje månad får tusentals kunder hjälp till en bättre lånelösning.

Arbetsuppgifter 

Som Performance Marketing Manager hos Lendo kommer du att ansvara för samtliga performencekanaler som t.ex. SEM, affilaite samt olika typer av integrationer. Ditt uppdrag kommer vara att förvalta och optimera den existerande affären, men även utveckla och ständigt förbättra hur vi jobbar. I ansvaret ingår också att identifiera och rekrytera nya affiliates och förbättra arbetet med övriga partners.

Rollen är främst direktresponsdriven, samtidigt som den kräver skarp analys och en bra förståelse för marknadsföring i stort och hur övriga marknadsaktiviteter hänger ihop med performencekanaler. 

 

Kvalifikationer 

Du är en driven person som brinner för att ständigt utveckla och förbättra och vill ta nästa steg i karriären. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet inom relevant område, vilket kan vara både från byrå och eller kundsidan där du jobbat inom det digitala segmentet. Du har även en lätt nördig passion för tech och älskar att få bra idéer att förverkligas och ser tekniska hinder som utmaningar, inte problem. Din kunskap om marknadsföring, sinne för affärer och din förmåga att leverera resultat gör att du lätt navigerar dig framåt i den digitala djungeln. Att ord som CPA, CPO, CPM, PPC, etc. är delar av din dagliga vokabulär ser vi som en självklarhet.  

 

Har du även har erfarenhet av SEO, sociala kanaler eller awarnessmedia är detta ett plus, då du kommer jobba väldigt nära resten av markandsteamet och övriga av Lendos partners och konsulter. Du kommer även sitta med och utveckla det kreativa arbetet tillsammans med övriga marknadsavdelningen och våra byråer, detta då vi ser ditt jobb som avgörande i det stora pusslet vi lägger.  

 

Personliga egenskaper 

 • Är en lagspelare som även tycker om att jobba självständigt och ta stort ansvar. 
 • Är driven, målorienterad och får saker gjorda.  
 • Du är van att jobba i ett högt tempo.  
 • Du är självgående och kan prioritera ditt arbete och motivera dig själv till utveckling vid tillfällen då arbetstempot är lägre. 
 • Talar och skriver god engelska.  

 

Lendo karaktäriseras av en väldigt stark vi-känsla. Vi är 40 personer på kontoret som jobbar tillsammans och som alla är delaktiga i Lendos fantastiska framgång! Vi jobbar hårt för att nå våra mål och vår vision, men alltid med glädje, prestigelöshet och en stark vilja.  

I marknadsteamet är vi 3 personer. 

 

Vi finns i Norge och Finland och har planer på att expandera ut i Europa.   

 

Vi erbjuder dig:   

 • att vara med och bygga ett innovativt framgångsrikt tjänsteföretag inom fintech-sektorn  
 • att arbeta med ett välkänt varumärke i en ny kategori tjänster online  
 • att främja högre transparens inom privatekonomiska tjänster och på så sätt en bättre hushållsekonomi för svenska konsumenter  
 • smarta kollegor och en dynamisk utvecklade arbetsplats  

 

Vill du vara en del av vårt team? Ansök så snart som möjligt. Vi intervjuar löpande och kan tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag.

Schibsted Media Group is an international media group with 6800 employees in over 30 countries. From Mexico to Malaysia, from Brazil to Norway – millions of people interact with Schibsted companies every day. We ensure that new and old sofas can be sold. News reports are read and watched when, where and how consumers want. Weather reports are checked with quick online services. Carpenters are found through a couple of clicks. Prices are compared and the latest fashion is browsed. These examples are just some of the ways our services empower people all around the world in their daily lives.

Our philosophy is built on keeping an open mind, challenging ourselves and the status quo. The goal is to shape the future of our industry. To achieve this we recruit attitude. Are you driven and ambitious? Do you have the courage to face new challenges? - See more at: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1106&ProjectId=145259&DepartmentId=19014&MediaId=5#sthash.3O00coCi.dpuf

 

Schibsted Media Group is an international media group with 6800 employees in over 30 countries. From Mexico to Malaysia, from Brazil to Norway – millions of people interact with Schibsted companies every day. We ensure that new and old sofas can be sold. News reports are read and watched when, where and how consumers want. Weather reports are checked with quick online services. Carpenters are found through a couple of clicks. Prices are compared and the latest fashion is browsed. These examples are just some of the ways our services empower people all around the world in their daily lives.

Our philosophy is built on keeping an open mind, challenging ourselves and the status quo. The goal is to shape the future of our industry. To achieve this we recruit attitude. Are you driven and ambitious? Do you have the courage to face new challenges?Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Lendo

Typ av tjänst:
Marketing Manager

Sista ansökningsdatum:
2017-01-25


ena Berlin Stålhammar 
Head of Recruitment & Employer Branding, Sweden
+46704740040
- See more at: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1106&ProjectId=145259&DepartmentId=19014&MediaId=5#sthash.3O00coCi.dpuf

Lena Berlin Stålhammar

Head of Recruitment & Employer Branding, Sweden

E-post: lena.berlin.stalhammar@schibsted.se

+46704740040

 

Carl Brynielsson

Marknadschef Lendo

E-post: carl.brynielsson@schibsted.se

 

Ansök