Produktchef

Linas Matkasse skapar en skönare vardag och underlättar för familjer som vill laga god, sund och varierad mat. Vi är marknadsledande inom branschen för matkassar på nätet och vi befinner oss i en fortsatt kraftig tillväxtfas. Koncernen omsätter drygt 1 miljard kronor. Sedan starten 2008 har vi vuxit enormt, men den familjära känslan av ett litet företag finns kvar! Den sitter i väggarna och vi tar väl hand om den. Det är högt i tak och vi har en genuint god stämning. Vi gillar varandra och att komma till jobbet.
 
Tjänsten
Som Produktchef hos Linas Matkasse så leder, driver och utvecklar du menyteamet om tio personer. Menyteamet hos Linas Matkasse ansvarar för områdena mat och recept, produkter och råvaror, näring och hälsa samt kvalitet. Som ledare för menyteamet bygger du förutsättningar för ett effektivt och framgångsrikt arbete i gruppen. Du coachar, stödjer och inspirerar teamet och har ett naturligt ledarskap. I din roll ingår även rekrytering, interna samarbeten, projektledning, rapportering, utvärdering och analys. Som person  har du en fin känsla för ledarskap, stort kundfokus, affärsmässighet, kreativitet  och entreprenörsskap. Du har personalansvar och budgetansvar samt rapporterar till Konceptchef. Idag har grundaren Lina Gebäck denna roll och hon ska fortsättningsvis vara ansvarig för koncept.
 
Kvalifikationer
Du har några års dokumenterad erfarenhet av gott ledarskap och projektledning, gärna inom liknande bransch eller område. Du har en relevant högskoleutbildning och du drivs av att leda, motivera och utveckla. Självklart har du ett stort intresse för mat och hälsa. Som person har du gott om idéer, vågar pröva nya vägar men är samtidigt trygg i att alla små detaljer är på plats. Till dina egenskaper hör att du är lyhörd, trygg, tydlig, engagerad, prestigelös och orädd.
 
www.linasmatkasse.se
 
Stämmer beskrivningen in på dig? Varmt välkommen att söka tjänsten idag dock senast den 31 januari.

 Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Linas Matkasse

Typ av tjänst:
Produktchef

Sista ansökningsdatum:
2017-01-31


För ytterligare information kontakta Sense Talents, Lotta Köhler lotta.kohler@sensetalents.se

Ansök