Telefonhistoria

Alla har säkert sett den här tidslinjen över mobiltelefonens utveckling. Om inte: KOLLA. Mycket roligt. Såhär i nya iphonetider så börjar man ju tänka tillbaka på gamla telefoner. Hittade dessutom den här bilden och började undra lite. Iphone lanserades väl i början av 2007? Och det här är alltså, om jag inte minns fel och det gör jag nog inte, från Clio i Miami 2007. På bilden ser vi hur Dave Bedwood från Lean Mean Fighting Machine står och demar sin då supertuffa Nokia-telefon. Iain Tait, idag ECD på Google Creative Labs,Chapin Clark, EVP och Managing Director på R/GA och jag är superimponerade.  Undrar nu väldigt mycket vilken telefon det kan ha varit, och vad det var som var så amazing med den? För det var ingen Iphone i alla fall. Ok Chapin ser inte så intresserad ut. Han kanske var imponerad av deras eget arbete med Nike+ som ju lanserades året innan?