Artikeltips

Många av er har kanske redan hunnit läsa den här spänannde artikeln; the 12 Trends that will Rule Products in 2013 från Fast Company.   om inte- gör det! Många av trenderna i artikeln kretsar självklart kring vårt förhållande till teknik och livet på internet vilket leder in på min andra tanke för dagen: Resumé har redan skrivit om Trace Erase tidigare men jag kom att tänka på ett användarområde med den häromdagen när jag kollade priser på flighter. För visst verkar det som om priserna på exakt samma flight skiljer sig åt rätt mycket från gång till gång man tittar? Länge spreds ju ryktet att Ryanair sparade ens sökningar och sen visade dyrade priser när man sökte på samma flight igen. Just detta har ju visat sig vara en urban myt men oavsett så kan man ju vara osugen på att dela med sig av så pass mycket info som man idag gör när man befinner sig på internet. Och då är ju Trace Erase ett bra alternativ.