Mobilt
Här tävlar kommunikation på mobila plattformar. Kategorin är öppen både för kampanjer och tjänster på det mobila området och innefattar projekt på alla typer av mobila devices; smartphones, tablets, smartwatch, wearables etc.

Klicka här för att ladda upp era bidrag.


Content
Med content marketing och redaktionell kommunikation avses i första hand olika typer av kundtidningar.

Exempel på bidrag som kan tävla i Content-kategorin är:

- Kundtidningar tryckta/digitala
- Årsredovisningar
- Kundwebbar
- Nyhetsbrev digitala/tryckta
- Mobil content marketing.

Inlämningen är fysisk. Digitala bidrag skickas in på usb-minne eller skiva. Bifoga ifylld anmälningsblankett.

Lämnas till Resumé, Torsgatan 21, 3A, 113 90 Stockholm. OBS! Byråuppgifter ska inte vara utmärkta på själva bidraget, utan på ett separat papper samt bidraget måste vara märkt med "Månadens kampanj content". Glöm inte att ange byrå, arbetsgrupp samt kontaktperson med kontaktuppgifter, både telefonnummer och mailadress.

Bifogat på bidraget får det gärna vara en kort beskrivning av produkten som juryn kan ta del av.


Resumé ansvarar inte för inskickade tävlingsbidrag och skickar inga bidrag i retur.Film
Ladda upp filerna på play.resume.se. Döp alla spottar inom samma kampanj till samma namn. Endast tre spottar från en och samma kampanj får anmälas.

Ett flertal olika format stöds för uppladdning, dock rekommenderar vi att ni laddar upp filer i .mp4, .mov eller .wmv-format då dessa är välbeprövade format. Om videofilen skapas på en MAC rekommenderas att undvika .wmv-format, då MAC ibland har problem att skapa korrekta Windows Media filer.

Print och utomhus
Klicka här för att ladda upp era bidrag som .jpg. Det går endast att ladda upp en bild i taget. Vid flera bidrag spara bidragen som EN och samma .jpg-fil (en "lång"). Anledningen till att vi har .jpg är att bidragen enkelt ska kunna ses av juryn på webben. Rekommenderad bredd är 1024 pixlar för att ge juryn en överskådlig överblick av era bidrag och då slipper de scrolla sidledes. Bidragen får max vara 5MB. Använd "Save for web" i Photoshop.Digitalt
Klicka här för att ladda upp era bidrag. I webbkategorin tävlar även banners, appar och iPad-annonser.Radio
Ladda upp filerna i på play.resume.se. Döp alla spottar inom samma kampanj till samma namn. Endast tre spottar från en och samma kampanj får anmälas.
 
Det går bra att ladda upp ljudklipp i formaten .wav, .mp3, .wav, .aac, .m4a, .aif och .aiffDM
Lämnas på pannå till Resumé, Torsgatan 21, 113 90 Stockholm. OBS! Byråuppgifter ska inte vara utmärkta på själva pannån, utan på ett separat papper samt bidraget måste vara märkt med ”Månadens kampanj DR”. Glöm inte att ange byrå, arbetsgrupp samt kontaktperson med kontaktuppgifter, både telefonnummer och mailadress.

Ladda hem blanketterna här:
Anmälan Månadens Kampanj del 1
Anmälan Månadens Kampanj del 2

På pannån får det gärna vara en kort beskrivning av kampanjen som juryn kan ta del av.

Resumé ansvarar inte för inskickade tävlingsbidrag och skickar inga bidrag i retur.Design
Lämnas på pannå till Resumé, Torsgatan 21, 113 90 Stockholm. OBS! Byråuppgifter ska inte vara utmärkta på själva pannån, utan på ett separat papper samt bidraget måste vara märkt med ”Månadens kampanj design”. Glöm inte att ange byrå, arbetsgrupp samt kontaktperson med kontaktuppgifter, både telefonnummer och mailadress.

Ladda hem blanketterna här:
Anmälan Månadens Kampanj del 1
Anmälan Månadens Kampanj del 2

På pannån får det gärna vara en kort beskrivning av kampanjen som juryn kan ta del av.

Resumé ansvarar inte för inskickade tävlingsbidrag och skickar inga bidrag i retur.
 


Frågor om anmälan till Månadens kampanj besvaras av Johanna Björnholm, telefon 08-736 30 08 eller Josefin Ekman, telefon 08-736 30 05.