- Den ska vara som en lekplats för alla som jobbar i reklam. Folk vill ju se de här filmerna, speciellt filmer från andra länder. Jag blev irriterad på att det inte fanns någon sådan sajt där ute. Det finns i och för sig andra, men de är så jobbiga att försöka navigera runt på. Det kanske låter ironiskt, men jag tål inte att se en massa reklam när jag är ute och letar information. Hur långt tillbaka går arkivet? - De flesta filmer finns från 1979, men den äldsta är från 1958. Arkivet med filmer som har sänts i Superbowl går idag tillbaka till 1979, men snart kommer filmer från 1969 och framåt att läggas in. Det tillkommer i snitt 10-15 filmer varje dag. När startade du sajten? - Som en community har den funnits sedan år 2000, men som en vanlig sajt från 1996. Men då fanns inte reklamfilmerna med. När den startade satt jag och knackade varje natt i tre månader, jag hade ju inga särskilda kunskaper. Hur många medlemmar har ni? - Över 12 000. Just nu är det runt 3 000 som har betalat två dollar för att få tillgång till reklamfilmerna i 30 dagar. Hur många besöker sajten? - I mars hade vi runt 50 000 unika besökare. Sedan 2000 har vi haft tre och en halv miljon besökare. Vilka är det som arbetar med sajten? - Vem som helst kan skicka in filmer. Om det är någon som verkar vara extra glad i det så kan de få bli administratörer tillsammans med mig. Just nu är vi fem administratörer. Besök communityn ad-rag