Björn Larsson har tagit hem en jättekund till byrån.

Lowe Brindfors tog hem det globala uppdraget för solkrämen Piz Buin när pitchen avgjordes för någon vecka sedan i Zürich. Bland de medtävlande byråerna fanns flera av världens namnkunniga, dock inga ytterligare svenska byråer. Uppdraget gäller samtliga marknader med tonvikt på Europa och Asien. Men en given utmaning är också att jobba vidare mot amerikanska konsumentmarknaden.

Solskydd kan låta avlägset när vi närmar oss julen med stormsteg. Men för Lowe Brindfors är första dead-line för det nya uppdraget just julen. Då ska en fullständig research och analys av uppdraget vara klart.

– Det är ett väldigt spännande därför att varumärket har en otrolig igenkännedom. Sololjan är förknippad med väldigt mycket positiva minnen. Det finns en historia, tradition och lite nostalgi men som nu måste förnyas, säger Björn Larsson.

Läs en längre version av artikeln i veckans utgåva av Resumés papperstidning.