Big Brother när det begavi sig 2006 i Kanal 5.

TV11 har premiär den 19 januari och det är nyinköpta Big Brother som ska dra in tittare.

”Med självdistans och humor bjuder TV11 på tillbakalutad, färgstark och energisk tv med fullt fokus på underhållning - och en fullmatad tv-tablå. Dramaserier, humor och långfilm är programgenrer med en given plats i TV11, liksom de senaste internationella underhållningsformaten och de mest omtalade realityshowerna, inte minst en ny svensk omgång av Big Brother”, skriver TV4 i ett pressmeddelande.

Målgruppen är 15-39 år.

– Med TV11 tar vi ytterligare ett stort kliv för att utmana konkurrenterna inom det yngre segmentet. TV11 är en kanal för dem som älskar tv och som i första hand ser tv som underhållning. Mycket glimten i ögat, stor humor och många sköna snackisar väntar tv-publiken, säger Åsa Sjöberg, programdirektör på TV4-Gruppen i ett pressmeddelande.

Anton Glanzelius blir programchef för TV11, han är i dag programchef för Tv4 Plus.

Förutom Big Brother kommer kanalen att visa serier som Glee, Heroes, Californication, 30 Rock och American Idol, samt nya och  humorserier som Mixed Signals, Raising Hope och Worst Week, samt realityshowen Rupauls Drag Show Race och en rad "blockbuster"-filmer, som Borat, X-Men-filmerna och No country for old men, meddelar TV4.