Åsa Berg.
Åsa Berg.
Garbergs_project startades på initiativ av reklambyrån Garbergs i ett led att utveckla byråns designerbjudande mot nya och befintliga kunder.

Värvningen av Åsa Berg, som var med och startade och drev Liedgren Design och Peter Hermann som arbetade där som designer, är tänkt att stärka byråns erbjudande inom retail och identitetsutveckling.

– Vi är väldigt stolta över att kunna locka hit Åsa och Peter. En mycket lyckad värvning och med dem ombord som partners kan vi nu ta nästa steg och utvidga och förstärka vårt designerbjudande, säger Jonas Magnusson, vd på _project.

Garbergs_project arbetar med uppdrag för bland andra Fortum, Södra Cell, Whyred och Hemköp. Den ägs och drivs av Karin Ahlgren, Jonas Magnusson, Åsa Berg och Peter Hermann tillsammans med reklambyrån Garbergs.