Facebook- gruppen ”Vi som tycker att VLT är en skittidning” har hittills letts av en okänd administratör, fram till i torsdag då VLT- journalisten Johan Lif tog över gruppen då den för närvarande inte hade någon administratör.
 
Har ändrade gruppens namn till ”Vi som gillar VLT”, samt även beskrivningen av gruppen till: ”För oss som är rätt förtjusta i Sveriges äldsta lokaltidning”.
– Jag tänkte det kunde vara en kul grej att göra, säger Johan Lif och fortsätter.
– Närjag såg att grundaren av gruppen lämnade den beslutade jag mig för att göra en kupp och ta över den och byta namn på den, för skojs skull. Väl inne i diskussionstråden i gruppen har det väl inte varit världens mest sakliga debatt, så jag tänkte det här kunde vara ett roligt tilltag.

Men tilltaget har inte uppskattats av alla. Flera i gruppen har blivit upprörda, och flera har även valt att lämna gruppen. Men att Johan Lif skulle ändra tillbaka namnet kommer inte på fråga.
– Jag kommer absolut inte ändra namn på gruppen. Varför skulle jag göra det? säger han