Maria Montazami.
Maria Montazami.
Foto: Resumé.
Notar har tidigare haft gästskribenter som Ernst Brunner, Petter, Alex Schulman, Björn Ranelid och Måns Zelmerlöw.

Men nu är det alltså dags för Hollywoodfrun från TV3-såpan Svenska Hollywoodfruar, Maria Montazami, att sätta sin prägel på annonserna:
– Jag ser detta som en oerhört rolig utmaning och ett perfekt tillfälle att se alla fina hus som finns till salu i Stockholm. Kanske finns det något objekt som jag och Kamran kommer nappa på, säger hon i en kommentar.

Maria Montazami, som varit affischnamn för Ving, ger redan nu ett smakprov på vad som komma skall och hon kan inte låta bli att väva in sina favoritsnacks ostkrokar, eller som många också kallar det ostbågar.
"Under vintern kan du lämna raggsockorna vid dörren för här finns golfvärme och på sommarn kan du strosa runt utan skor i trädgården och plocka frukt ifrån fruktträden till kvällens efterrätt. Ostkrokarna förvarar du i ditt upplysta skafferi."

Genom samarbetet med Maria Montazami vill Notar fortsätta att utmana traditionell mäklarsvenska och uppfattningen om hur bostäder ska beskrivas.

Maria Montazami är mäklare från början, men jobbar numera mest med att styla hus ihop med sin man Kamran.

Notar grundades i Norge 1887 och öppnade första svenska kontoret tio år senare. Notar har idag 19 lokala Bobutiker i Stockholm och Uppsala.