Charlotta Malhotra Lithman, ny bloggare hos Resumé.
Charlotta Malhotra Lithman, ny bloggare hos Resumé.
Foto: Andreas Elgstrand.

Charlotta Malhotra Lithman har publicerat sitt första inlägg på sin Resumé-blogg ”Charlotta & jag” i dag.

Vad har du för bakgrund?
– Jag har en bakgrund som copywriter, redaktör, författare och bloggare. I tre år drev jag en ganska stor matblogg sajten Maria Nova. Bloggen ärvde jag från Linda Skugge och den blev en stor del i mitt frilansliv. Min familj älskade att jag fick betalt för att göra veckomatsedlar och laga mat som dessutom blev snyggt upplagt varje dag. Barnen lärde sig också att inte börja äta förrän dagens bild var tagen. 

 Vad gör du på Klirr?
– På Klirr Stockholm arbetar jag som copywriter med fokus på matkunder.

Vad ska du blogga om?
– Bloggen kommer att handla om mina tankar om reklam i smått och om livet i stort. Och tvärtom. Det kan också hända att ett och annat inlägg kommer att handla om mat, böcker, kärlek, sorg och komplicerade relationer.