Det spekuleras intensivt om Zlatans framtid
Det spekuleras intensivt om Zlatans framtid
Foto: Rickard Kihlström

- Vi väljer inte ligor som vi sänder efter spelare, så jag vet inte riktigt om det hade påverkat även om vi hade känt till och det varit bekräftat att Zlatan skulle gå till PSG, säger Elin Ahnberg som är programchef för TV4 Sport och TV4 Sport Xtra.

TV4 valde franska ligan för att det enligt Elin Ahnberg är en liga på uppgång med hög nivå.

Zlatan Ibrahimovic syns redan i TV4 genom Serie A som visas i TV4 SportXtra. De rättigheterna förvärvade kanalen kort innan övergången till Milan från Barcelona var ett faktum.

- Klart det är tacksamt om Zlatan går till Ligue 1 när vi skall visa matcherna , men vi har ju honom redan i Serie A så på det sättet spelar det inte så stor roll. Men det är ju lite roligt att han följer efter oss, säger Elin Ahnberg.