Malin Berghagen.
Malin Berghagen.
Expressen skrev för några dagar sedan om skådespelaren Malin Berghagens nya bok och drog  stort på löpet att hennes far, Lasse Berghagen, hade lämnat henne ensam och glömt henne.

Malin Berghagen blev chockad över publiceringen. I ett blogginlägg rasar hon mot tidningen och uppmanar folk att sluta köpa Expressen.

- Kan jag få göra en sak klart. Min pappa har ALDRIG lämnat mig ensam. Han har inte glömt mig heller. Det jag syftar på i boken är hur mycket han älskade min mamma, hur mycket han älskade mig och hur mycket jag saknade honom när de skildes. Detta har en pisstidning från helvetet tagit och vänt till något elakt, hävdar hon i sin blogg och fortsätter: 

- Däremot understryker de det jag skriver i boken om att det som gjorde mest ont var journalisters respektlöshet. Min pappa är en underbar pappa. Min uppväxt var inte tuff den var fantastisk. Men att Expressen håller på så här visar bara på att jag har rätt. De gör allt för att tjäna pengar på andra och att läsarna köper när det skrivs dramatik. Så återigen ligger ansvaret hos dig själv som köpare.

- Det finns internet, det finns bloggar och BÖCKER och möjligheter för var och en att läsa det som är sant. Köp inte dessa tidningar! Det handlar bara om pengar och så länge vi konsumenter fortsätter köpa eländet så kan dom fortsätta vuxen mobbningen. Gör ett val nu! Morr!!!!, skriver Malin Berghagen.

Resumé har sökt Expressens chefredaktör Thomas Mattsson och biträdande chefredaktören Per-Anders Broberg.