Tidigare i dag skrev Resume.se om hur skådespelaren Malin Berghagen rasade över att Expressen på ett löp förra veckan skrev att hennes far, Lasse Berghagen, hade lämnat henne ensam och glömt henne. Hon menade att det inte stämmer och uppmanade sina bloggläsare att bojkotta tidningen.

Expressens redaktionschef Per-Anders Broberg menar dock att deras publiceringar bygger på utdrag ur Malin Berghagens bok.

– Malin reagerade sedan på hur vi beskrev innehållet i hennes bok i rubrik. Om du kollar Malin Berghagens twitterflöde ser du att vi varit kontakt med henne. För vår del är saken därmed utredd och överspelad. skriver han i ett mejl till Resume.se.

På Twitter skriver Malin Berghagen: ”L Brännström på Exp ringde precis och bad om ursäkt för att de skrivit som de gjort. ”Tänker du stämma oss?” Wow vi kan göra skillnad.”