Första numret.
Första numret.
Det är många magasin som försöker slå sig fram på magasinsmarknaden med kända profiler, till exempel Kattis Ahlström och Per Morberg, som affischnamn. Till mer eller mindre lyckade resultat.

Näst på tur är Content Innovation som ger ut tidningen "Hemma med Ernst" där tv-profilen Ernst Kirchsteiger är affischnamnet. Vd:n Andreas Leijon är nöjd med arbetet med första numret som kommer ut den 20 november.

– Det har gått mycket bra! Ernst är ett under av mänsklighet och inspiration. Vi är ett härligt team, säger han.

Vilken tidning är den främsta konkurrenten?
– Vi ser ingen självklar konkurrent eftersom Ernst gör magasinet unikt. Många tidningar har bara ett tema till skillnad från ”Hemma med Ernst” som har tre stycken. Vi försöker att inte bara delge rena recept och tips utan att berätta historierna runtomkring, förklarar Andreas Leijon.

Tidningen kommer att kosta 69 kronor och ges ut fyra gånger om året.