Anna Zethraeus
Anna Zethraeus
I morgon drar Hem & Villa mässan igång i Älvsjö. I veckan har hantverkare monterat upp en kopia av Allt i Hemmets chefredaktör Anna Zethraeus hem vid en monter på mässan. Eftersom hon är varannan-vecka-förälder kommer hon att vistas på mässan dygnet runt tillsammans med sina barn.

Varför gör ni det här?
– Det är roligt att bjuda in läsarna. Jag var själv på omslaget vid första numret och delade med mig av bilder från mitt hem då. Jag tycker att det är viktigt att ge vår tidning en personlighet, säger Anna Zethraues till Resumé.

Känner du inte att du gjort avkall på din integritet?
– Nej, det jag gör är att bygga upp ett autentiskt hem med mina egna skåp, kuddar och överkast. Jag kommer att vistas hänga med mina barn och spela alfapet. Man kan vara personlig utan att bli privat. Jag tror att folk är trötta på putsade fasader, det är inte trovärdigt längre. Man vill ha ett ansikte och en personlighet.

Är det viktigt för dig att synas?
– Inte viktigt att synas. Men, jag tycker det är viktigt att bjuda in läsarna. Det handlar om identifikation.