Sofia Heidenberg vd för Golin Harris.
Sofia Heidenberg vd för Golin Harris.

I samband med Berghs-evenemanget Career Day på lördag kommer Golin Harris med ett udda erbjudande – byrån efterlyser en student som vill leda företaget under en dag, med full vd-lön.

– Vårt mål är att knyta till oss morgondagens PR-stjärnor – personer som vill vara med och skapa framtidens kommunikation. Jag tror på att låta människor växa i sina yrkesroller och ge medarbetarna stort utrymme och ansvar. Därför lämnar jag över ledarskapet under en dag till en kandidat som får prova vingarna hos oss från ett perspektiv som kanske skiljer sig från den position nyutexaminerade studenter brukar hamna på, säger Sofia Heidenberg, vd och grundare av Golin Harris i Sverige, i en kommentar.

– Vi vill träffa personer som har kunskap och visioner om vad pr spelar för roll idag och i framtiden och hur kommunikationslandskapet kommer att förändras. Den vi söker bör givetvis ha stort mod, en entreprenörsådra och en vilja att vara med och förändra pr-branschen.