Måns Ericson.
Måns Ericson.
Foto: Pressbild/Adidas.
Måns Ericson, som extraknäcker som DJ, har en karriär som är en riktig success-story.

De senaste åren har han varit varumärkesansvarig för streetwear-divisionen Adidas Originals i Norden – men karriären började på lagret i en Adidas-butik. Han hade ingen utbildning, inte ens gymnasiekompetens, men jobbade sig stadigt uppåt i hierarkin.

För ett halvår sedan blev han rekommenderad av några kolleger att söka tjänsten som pr-chef för Adidas Originals i USA. Han övertygade på intervjuerna och jobbet blev hans, och för några veckor sedan skrev han på det lukrativa kontraktet.

Han kommer att vara stationerad på pr-kontoret för Sport Style i New York och tillträder i september.

Måns Ericson, som inte ser ut som urtypen för en pr-chef, är ödmjuk i framgångens stund.

Han tar inte till några överord när han kommenterar sin nya tjänst, utan säger:

– Det är skoj.