Lili Assefa.
Lili Assefa.
Foto: Pressbild.

H&M har under en längre tid byggt om sin stora butik bredvid NK på Hamngatan i Stockholm. Den ska bli klädjättens flagskeppsbutik i Sverige. VIP-invigningsfesten äger rum den 22 augusti.

Det är pr-konsulten Lili Assefa som fått uppdraget av H&M.

– Lili Assefa hjälper oss att arrangera invigningsfesten den 22 augusti för speciellt inbjudna gäster. Veronica Maggio och DJ-duon Rebecca & Fiona står för underhållningen. säger Sofia Jegerborn, marknadschef på H&M.

Vad har ni för ambitioner med denna ”flagship-store”?
– Höstens trender på H&M kommer att presenteras med en helt ny inredning i denna butik. Vi utökar även säljytan till 3700 kvadratmeter (från 3500). Kupolen på entrénplan byggs om och här kommer det att hänga en stor lampa med 2500 LED-lampor. Även fasaden kommer att fräschas upp.

– Vi hoppas att våra kunder kommer att uppskatta en helt ny och fräsch butik, fylld med höstens inspirerande modekollektioner.