Elisabeth Ströms tid på Vattenfall är över.
Elisabeth Ströms tid på Vattenfall är över.
Elisabeth Ström förlorar maktkampen på Vattenfall och tvingas bort av vice koncernchefen Ingrid Bonde.

Ingrid Bonde tillträdde jobbet som ställföreträdande koncernchef för Vattenfall i juli i år. Hon har ansvar för bolagets strategi, finansiella frågor, externa relationer och kommunikation. Hon ger följande kommentar till Elisabeth Ströms avgång i ett pressmeddelande som kom i morse efter Resumés publicering:

– Jag vill tacka Elisabeth för hennes professionella insats som har bidragit till en framgångsrik förändring av Vattenfall.  Idag har bolaget en annan position och har därför beslutat att hitta en kommunikationsdirektör med en annan yrkesmässig profil.

Resumé har bett om en möjlighet att ställa komplettera frågor, men Ingrid Bonde vill inte göra sig tillgänglig.

Läs om turerna och Ströms avgångsvederlag i höstens första nummer av Resumé som kommer idag.

Utan prenumeration? Klicka här.