Ulf Berlin, Silver vd och ledamot i Red Hot-juryn

Välrenomerade Red Dot är en av de få renodlade designtävlingarna i världen. Att kunna pränta  Red Dot-symbolen på sina produkter ger både status och ett mervärde gentemot konsumenterna. Silvers vd Ulf Berlin sitter med i juryn för förpackningsdesign: 
– Red Dot är den ledande designtävlingen i världen, så det känns extra kul att sitta med i denna jury, säger ulf berlin och fortsätter: 
 
– Jag tror det blir hög kvalitet i diskussionerna. I designklassen i traditionella reklamtävlingar som Eurobest finns alltid det en begränsning i kvalitén på samtalen. Mycket tid går åt att reda ut vad som egentligen är reklam och promotion och vad som faktiskt är design. Red Dot handlar bara om design.
 
Förra året vann LG Electronics Red Dot Grand Prix med ”Re-usable Eco Packaging”. Silver har tidigare blivit nominerade i tävlingen för sin förpackningsdesign för ACO HUD AB. Juryarbetet sker i Essen, Tyskland. Vinnarna utnämns den 7 oktober 2011.