Alice Bah Kuhnke.

– Alice har ett lika stort hjärta som skarpt affärssinne och en förtrollande förmåga att få dessa att spela ihop. Därför är hon självklar på Doberman. Och därför vill vi att hon ska hjälpa oss fortsätta vara innovativa i hur vi utvecklar affär, kultur och kreativitet i balans, säger Maria Nohlström, byråchef på Doberman.

Förutom sin tjänst på ÅF är Alice Bah Kuhnke bland annat ledamot i Dramatens styrelse.

Alica Bah Kuhnke är före detta tv-programledare. Hon slog igenom med Disneyklubben tillsammans med Eva Röse och Johan Petersson 1992. 1998-1999 hade hon en egen pratshow i TV4. 

Hon har även varit verksamhetschef för avdelningen Idéer för livet på Skandia och hon grundade tankesmedjan Sektor3. Hon har dessutom varit generalsekreterare för Rättvisemärkt. I september 2009 började hon som miljö- och CSR-chef på ÅF.