Gänget på Ord & Bild.

Vad betyder certifieringen för er del?
– Ett sätt för oss att visa att vi är en byrå som man kan lita.

Hur har det senaste året varit?
– Vi har ökat omsättningen med 9 procent till 24 miljoner och vinsten med 58 procent till 2,7 miljoner. Blivit några fler Ord&Bildare. Men viktigast är att våra uppdragsgivare är nöjda med oss eftersom de gav oss höga betyg och en placering som 5.e bästa byrå i landet i Regis byråundersökning. Det har varit ett intensivt och väldigt kul år för oss på Ord&Bild.


Vad betyder en sådan kund som Fotografiska (som fortsätter att skörda stora framgångar)?

– Självklart är vi glada för att det går så bra för våra vänner på Fotografiska. Och vi är stolta över det arbete vi gjort och gör för dem.


Vad har ni på gång under det kommande året?
– Vi märker av en stor efterfrågan på våra kompetenser och framför allt så har vi den sista tiden märkt av en ökad efterfrågan från vårt grannland i väst - Norge. Vi har merparten av vår omsättning i Stockholm. Oslo har många spännande uppdragsgivare som eftersöker det vi har, verkar det som.


Ska er kund Färjestad lyckas vinna SM-guld även nästa år?

– De kommer vara jagade av hela Hockyesverige men är det några som ska klara av att försvara guldet så är det Färjestad.

För andra året i rad certifierar Resumé företag inom den svenska reklambranschen. Certifieringen genomförs för att underlätta för i första hand små och medelstora företag som söker konsulthjälp för sin marknadsföring. Resumés stjärnturné startar i Skövde 26 oktober. Läs mer här.