Magnus Wistam.
Magnus Wistam.
Foto: Hanna Teleman.
När Magnus Wistam – med en bakgrund som chef på EF, Letsbuyit.com, projektledare på Rönnberg McCann och vd på Grey – blev vd för Efva Attling omsatte smyckesföretaget 72 miljoner. I dag har den siffran ökat med 23 procent.

I höstas meddelade han Efva Attling att han ville göra något nnat. Sedan dess har vi i lugn och ro letat efter en ersättare. Nu är det klart med en ny vd – Annika Rost från Bergendahls Fashion.

– Bolaget går väldigt bra nu och jag känner att det är dags att göra något annat. Jag håller på lite med ett eget projekt som jag vill gå vidare med. Men vad det är kan jag inte berätta än, säger Magnus Wistam.

Han förnekar att han är på väg tillbaka till sin gamla arbetsplats. Grey slogs ihop med Ogilvy och blev Ingo.

Det ryktas om att Ingo söker en ny vd. Blir det du?
– Ha ha, så jag skulle gå tillbaka till "The Scene of Crime"? Ha ha, nej jag är inte involverad där.

Björn Ståhl, cd på Ingo, dementerar å det bestämdaste att Ingo skulle söka en ny vd.

Håkan Karlsvärd gör ett fantastiskt jobb som vd och det finns ingen som helst sanning i det ryktet. Men det är kul att folk pratar om oss, säger Björn Ståhl.