Samsung blir en av Great Works största kunder.Den största är Absolut Company.

Samsung lade en ambitiös nivå på urvalsprocessen och gick igenom 100 byråer.

– Vi är ivriga att komma igång direkt så Great Works arbetar redan tillsammans med våra övriga byråer inför våra kommande marknadsaktiviteter. Bland annat kommer vi se avtryck på det nu när vi lanserar vår nya mobil Galaxy S III, säger Robert Widerström i ett pressmeddelande.

Mattias Nyström, grundare och kundansvarig på Great Works:

– Vi har länge varit fans av Samsung och vi kan inte tänka oss få en roligare tid framför oss än att arbeta med dem. Deras produkter utstrålar precis det kunderna efterfrågar – smarta innovativa lösningar med snygg design. Dessutom har de ett jävlaranamma och driv som passar oss. Därför blev inte jag inte ett dugg förvånad när de exempelvis tillträdde tronen som världens största mobiltelefontillverkare.

Great Works har värvat kreatören Peter Viksten med ett förflutet utomlands på Mother, KesselsKramer och Wieden+Kennedy. Han kommer senast från den egna byrån Vardag som han sålt.