Efter en lyckad lansering av Sandra Miller Kinge återvänder Sandra Miller Kinge till resebranschen.
Efter en lyckad lansering av Sandra Miller Kinge återvänder Sandra Miller Kinge till resebranschen.
Sandra Miller Kinge kommer senast från Apollo där hon arbetade som svensk marknadschef och 2010 blev utsedd till årets marknadschef i kategorin resor. Har också tidigare bakgrund i resebranschen från bland annat Ving och Travellink. Hon har dessutim arbetat på TV4 med koncept som t ex Let's Dance, Idol och Gladiatorerna.

Sandra Miller Kinge har också varit bollplank åt sin vän Måns Zelmerlöw i förhandlingarna med SVT, och har nu senast ny lanserat Loreen.

– Efter en härlig mammaledighet där jag haft förmånen att vara aktiv i bolaget Mohito Music och fått vara med och lansera Loreen samt arbeta för välgörande ändamål tillsammans med Barncancerfonden landar jag nu åter i resebranschen. Tydligen en bransch som är svår att lämna (skratt), säger hon.

Nu blir hon marknadschef på Birka Cruises.

– Jag har rivstartat och vi ligger i slutprocessen i en reklambyråpitch. Vi har haft otroligt bra med input i vår process och vi hoppas vara klara inom kort.