Entreprenörsduon Marie Strömberg och Pia Lannegren.
Entreprenörsduon Marie Strömberg och Pia Lannegren.
Foto: Resumé och pressbild.
Marie Strömberg är grundare och ägare av Movie Mall som utsetts till landets bästa castingföretag. För att effektivisera castingförfarandet ytterligare har Maria Strömberg och personal branding-konsulten Pia Lanneberg, grundare av Spalt PR, kläckt idén om en sms-tjäns för casting av reklamkaraktärer, statister och skådespelare. Tjänsten kallas Mobile Casting.

– Vi ville vidareutveckla castingen och göra det enklare att söka jobb och hålla koll på alla jobberbjudanden. Med Mobile Casting har vi effektiviserat castingförfarandet för alla inblandade parter. Vi satsar nu med full fart framåt och tror stenhårt på tjänsten! säger Marie Strömberg, vd för Mobile Casting, i ett pressmeddelande.

Strömberg och Lanneberg har satt priset till 30 kronor för medlemskap hos Mobile Casting.