Nya grafiska profilen.
Nya grafiska profilen.
– Farsta Centrum invigdes redan 1960 och en önskan var att försöka förmedla ursprunget med attribut och färger som ändå känns uppdaterad, säger Daniel Johansson, grafisk formgivare på John Doe Worldwide.

Mönstret ska synas genomgående i all kommunikation framöver. Just nu går det att kolla in på den nya hemsidan farstacentrum.se som gick upp förra veckan.

– Jag är verkligen supernöjd med slutresultatet och är övertygad om att den nya grafiska profilen kommer att bidra till att fler får upp ögonen för oss, säger Helene Andersson, Marknadsansvarig på Farsta Centrum.

Blanca Sjöstedt

Arbetsgrupp på John Doe Worldwide

Projektledare: Mehrnaz Bejne Produktionsledare: Ellinor Skölde, Pernille Nylén-Janze Grafisk Formgivare: Daniel Johansson Art director: Johan Bränström Copoywriter: Christoffer Lundström Webbproducer: Anders Mjöbring