Stadium har knutit till sig Aftonbladets modeprofil Sofi Fahrman, Cafés träningsbloggare Kalle Zackari Wahlström, världsmästaren i proffsboxning Frida Wallberg och mammatränaren Olga Rönnberg inför höstens Training-kampanj som inleds den 31 augusti.

– Den bästa träningsinspirationen får man av andra och det är oftast mycket roligare att träna tillsammans med andra. Stadiums träningskampanj visar på värdet av båda och det gillar jag, säger Sofi Fahrman, som också är aktuell med en träningsbok, i en kommentar.

Affischnamnen kommer även att dela med sig av sina bästa träningstips, inspirationsfilmer och sin träningsmusik på Stadium.se.

Reklamkampanjen kommer att gå i tv, print och online.

Frankenstein och Mindshare är byråerna som ligger bakom kampanjen. Fotograf: Henrik Halvarsson. Regissör: Frankenstein. DoP: Crille Forsberg. Musik: Jocke Åhlund, Teddybears.