I filmen är det inte Nadals tennisspelande som står i fokus. Istället går han omkring helt uppslukad av ett pokerspel i mobilen. Utan att han märker det samlas en massa fans som förföljer honom på gatan.

Alex Payne, marknadsdirektör på PokerStars berättar om samarbetet: "Rafa är en väldigt tävlingsinriktad idrottsman, en strategisk spelare som är känd för sin integritet både på och utanför banan. Dessa kvalitéer gör honom till en idealisk ambassadör för PokerStars och en övertygande talesman för spelet. Rafas stöd kommer att hjälpa oss att rätta till några vanliga missuppfattningar kring poker, och betona mixen av nöje och tävlan i poker när det spelas ansvarsfullt."

Filmen kommer att börja visas nu på måndag på MTG TV, Discovery och Comedy central, och på webben hos både aftonbladet och MTG.

Blanca Sjöstedt