Joakim Hökegård.
Joakim Hökegård.
Joakim Hökegård tillträder sitt nya jobb på Stark i dag, måndag.

– Vi känner Joakim väl eftersom vi samarbetat i flera kundprojekt, så när tillfälle bjöds agerade vi snabbt. Han är en suverän varumärkesstrateg, med stor förståelse för kundernas verksamheter och deras säljprocesser, säger Starks vd Magnus Boldyn i en kommentar.

Stark grundades 1991 och har drygt 30 anställda. Bland kunderna finns SKF, Ericsson, AB Volvo, Astra Tech, Gunnebo och Volvo Car Corporation.

När Resumé ringde Joakim Hökegård för en månad sedan och frågade varför han slutade som vd var det först locket på. Sedan ringde han upp och sa att han skulle stanna kvar på Shout som arbetande styrelseordförande och vara ansiktet utåt. Men verkligheten blev en annan.

Shout gjorde ett rörelseresultat på -257 000 (-1 300 000) kronor i fjol.

Stefan Gustafsson har tagit över den operativa ledningen i Shout.