Erik Arvedson.
Erik Arvedson.
– Detta blir skitkul! Jag kommer arbeta nära kreatörerna och ska bidra med kreativa tekniska lösningar. Man kan säga att en traditionell ad skissar med bilder, en copy med text, jag skissar med teknik, säger Erik Arvedson i ett pressmeddelande.

Erik Arvedson har varit forskare inom teknisk fysik på Chalmers, systemarkitekt, speldesigner och när han värvades till Valentin & Byhr arbetade han som Creative Technologist. På byrån ska han "bland annat säkerställa kvaliteten och den kreativa höjden på byråns digitala produktioner".

– Han blir en brygga mellan de mer traditionella delarna av byrån och den digitala. För oss, och våra kunder, är det oerhört värdefullt att ha med en kreativ teknisk kompetens redan tidigt i projekten, säger Sara Stenqvist, chef på Valentin & Byhrs digitala avdelning.

Erik Evedson blir den sjätte rekryteringen till den digitala avdelningen under 2012.