Hanna Maria Heidrich.
Hanna Maria Heidrich.

Hennes karriär tog fart med filmstudier vid Baden-Wuerttemberg som senareövergick till studier på Central Saint Martin och UCLA – Filmacademy Masterclass.

Hon har med sina projekt i dagsläget skrapat ihop över 60 priser och nomineringar. Bland dessa priser märks guld i Young Director Award i Cannes 2011 och 2012.

–  Hanna är ett enastående geni med exceptionell talang. Hennes filmer tar tag i en så att det känns rent fysiskt. Såklart en enormt bra egenskap när det kommer till reklamfilm. Vi är väldigt stolta och glada över att ha henne med ombord, säger Palladium Films vd Johan Rudolphie.

Förutom sitt engagemang för Palladium Film så representeras Hanna Maria Heidrich av Radical Media i Tyskland samt Gorgeous i UK.

Palladium Film knöt nyligen till sig regissören Patrik Eklund, Oscarsnominerad för kortfilmen "Istället förabrakadabra" och vinnare av kritikerveckans pris i Cannes för filmen Slitage. Nu ska han regissera reklamfilm.