Johanna Staaf.
Johanna Staaf.
Den 1 oktober börjar Johanna Staaf som Global Partnership Manager på Telenors huvudkontor i Oslo. Till en början kommer hon att pendla från Stockholm. Hon kommer att ha ansvar för operatörens internationella partnerskap.

– Jag kommer tillbaka till Telenor eftersom hela telekom-industrin befinner sig i förändring Den största utmaningen för Telenor blir att ta fasta på innovationstakten inom digitala tjänster och exekvera på den med hjälp av koncernens tillgångar, säger Johanna Staaf till Resumé.

Johanna Staafs arbete kommer bli att förstärka Telenors partnerskap inom digitala tjänster, mobile finance och content och söka nya globala samarbetspartners på olika marknader. En av Telenors partners är Google.

– Det viktigaste i mitt uppdrag blir att hitta rätt partnerskap för rätt marknad och region. Att ha insikt i de lokala förutsättningarna, säger Johanna Staaf.