Carina Nunstedt lanserar storsatsningen Yourlife. Foto: Björn Elgstrand.

– Yourlife är utan tvekan den största och roligaste satsning jag gjort. Vi kommer att gå mer på djupet, ha längre läsning, öppna nya dörrar, engagera och skapa personliga möten som förändrar. Mer slowfix än quick fix – i kombination med skön vardagslyx för den som både vill tänka till och drömma sig bort, säger Carina Nunstedt, concept publisher och chefredaktör i en kommentar.

De viktigaste ingredienserna i Yourlife blir böcker, psykologi, karriär, mode/livsstil, resor, kultur. Idag är det premiär för sajten Yourlife.nu. Men det första magasinet kommer inte ut förrän i augusti. Under våren kommer dock seminarieserien att dra igång med seminarium om böcker, inspiration och karriär.

För att lansera Yourlife har Carina Nunstedt kontrakterat en gammal bekant – Linda Skugge som driver pr-byrån Skugge & Co. De två jobbade tillsammans i början av karriären på Expressen Fredag.