Iréne Lindblad.
Iréne Lindblad.
Foto: Sören Andersson.
Iréne Lindblad var programdiektör på MTG och brottades med krisande TV3 innan hon sa upp sig och efterträdes av Fredrik Lundberg. Nu, efter att ha suttit i karantän, tar hon över Jarowskij, som bland annat producerar Solsidan.
– Det känns oerhört roligt att vara tillbaka på produktionssidan igen och extra roligt att få möjligheten att vara med och leda utvecklingen för Jarowskij. Ett bolag som idag har en unik position som Sveriges ledande produktionsbolag inom humorgenren, men också har den stabilitet och kompetens inom bolaget som krävs för att i framtiden även bli störst inom andra genrer, säger hon i ett pressmeddelande.

Jarowskijs nuvarande vd Pontus Edgren lämnar sin tjänst och är förtegen om vad han ska göra härnäst.
– Jag har fått en möjlighet som jag ogärna vill missa. Vad detta är väljer jag att återkomma till lite längre fram, kommenterar han.

I samma veva blir Kristoffer Graci, som i dag är utvecklingschef, även kreativ chef för Jarowskij.