Johanna Frändén
Johanna Frändén
TV4 har tidigare haft rättigheterna till Sveriges VM-kvalmatcher. Matchen mot Tyskland nästa tisdag kommer att sändas i Kanal 5, vilket fick TV4-profilen Patrick Ekwall att uttrycka sitt missnöje på Twitter.

Inför matchen mot Tyskland kniper man åt sig Sportbladets krönikör Johanna Frändén som expert. Så sent som under EM i somras syntes hon som expert i SVT:s studio.

Hon kommer att ge sina analyser tillsammans med den tidigare landslagsspelaren Joachim Björklund, som figurerat i C Mores sändningar från spanska ligan.

– Det är ingen hemlighet att jag gärna hade pratat en del om det tyska laget. Men när jag fick frågan om att medverka så var det för att tillföra snack om Zlatan och hans intågande i PSG då jag har pejl på vad folk tycker där, säger Johanna Fränden till Sportbladet.

Förutom Johanna Frändén och Joachim Björklund kommer Tommy Åström, vanligtvis i C More, bli studioankare, från C More lånas också kommentatorn Petter Johansson. Expertkommentator blir Jon Persson, tidigare allsvensk fotbollsspelare i Brommapojkarna medan Claes Åkesson är reporter.