Pär Lernström aktuell i "Kockarnas kamp" kommer leda Fotbollsgalan den 12 november
Pär Lernström aktuell i "Kockarnas kamp" kommer leda Fotbollsgalan den 12 november
Foto: Blanca Sjöstedt
Nu är det klart vilka som leder årets fotbollsgala i TV4. Det blir kanalens fotbollsprofil Anna Brolin som leder galan för andra året i rad tillsammans med Pär Lernström som gör galadebut i Globen den 12 november.
– Det är lite nervöst, men jag är glad att jag får göra det med Anna Brolin. Hon har stor live-erfarenhet och kan sporten, säger Pär Lernström till Resumé.

Pär Lernström har live-erfarenhet från programledarjobbet på Idol. I höst är han aktuell som programledare för "Kockarnas kamp" i TV4.

Hur ser din egen relation till fotboll ut?
– Jag har spelat fotboll. En extremt misslyckad fotbollskarriär så det här är lite av en pojkdröm. Är det nån sport jag följer så är det fotboll. Det känns någonstans som fotbollen är extra stor nu med tanke på bragdmatchen mot Tyskland i förra veckan.

Vem vinner guldbollen?
– Jag vet inte ens om jag får tippa. Men det är väl ingen hemlighet vem som är favorittippad. Mycket talar för att Zlatan får Guldbollen igen.