Koordinator

Humblestorm är en fullservicebyrå med bas i Stockholm. Vi har funnits sedan 2003. Bland våra kunder finns Telia, Spotify, Mastercard, Skogaholm, Fazer, Dr Pepper, med flera. Läs mer på humblestorm.se.

 

Som koordinator arbetar du med projekt från början till slut, alltid med fokus på detaljerna. Du ska stötta produktionsledare och projektledare i allt från planering och budgetering till kontakt med leverantörer och inköp. Du är van att jobba med parallella projekt och något av en problemlösare, oavsett uppgiften. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från byrå men det är inget krav.

                         

Erfarenheter inom följande områden är meriterande:

  • Filmproduktion
  • Sponsring
  • Webb och e-handel
  • Event

 Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Humblestorm

Typ av tjänst:
Koordinator

Sista ansökningsdatum:
2017-03-03

Ansök