Marknadskommunikatör

Sveriges bästa marknadskommunikatör sökes till nytänkande försäkringsbolag

Moderna Försäkringar är en del av Tryg, en av Nordens största försäkringskoncerner, som försäkrar över 2,7 miljoner privatpersoner och mer än 140 000 företag. Moderna Försäkringar har ett brett utbud inom sakförsäkringar och har det senaste året lanserat flertalet smarta försäkringslösningar på marknaden med hjälp av digital teknik. I Moderna Försäkringar ingår även varumärkena Atlantica och Bilsport & MC.

 

 

Tjänsten

Till affärsområdet privat söker vi en nyfiken "doer" som hela tiden strävar efter att vidareutveckla och ligga i framkant. Vi söker en marknadskommunikatör som utgör en del av försäljning- och marknadsteamet och är en central pusselbit i skapandet av vår egen "inhousebyrå". Din uppgift är att framtidssäkra vårt arbete med att skapa framgångsrika satsningar inom marknadsföring som talar till befintliga och nya kunder.

Du kommer att ansvara för att ta fram marknadsplaner och kreativa koncept för vår direktaffär. Du säkerställer implementeringen från start till mål och har även ansvaret för budgeten. Vi ser att du arbetar operativt med såväl strategi som innehåll och proaktivt för att utveckla befintlig kundkommunikation i alla kanaler. Givetvis säkerställer du löpande ett enhetligt uttryck för all vår kommunikation. I dina arbetsuppgifter ingår konkurrent- och omvärldsanalyser såväl som trendspaning och i de fall då vi går externt, kravställning på reklam- och mediebyråer. Du arbetar nära vår produktionsledare för att säkerställa hög kvalitet och samordning i genomförandet.
Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Stockholm. Du rapporterar till försäljning- och marknadschefen i affärsområdet.


Din bakgrund

För att lyckas i rollen tror vi att du...

  • har en examen i marknadsföring och har minst två till fyra års relevant yrkeserfarenhet
  • du är en storyteller som vet hur man förmedlar ett budskap
  • har goda kunskaper om digital marknadsföring och rörlig produktion
  • är van att arbeta med såväl medie- som reklambyråer
  • har erfarenhet av och förståelse för relationsbaserad försäljning
  • har grundläggande kunskaper i Adobe Creative Suite/Cloud eller liknande program samt MS Office


På Moderna ställer vi ställer höga krav på kompetens, driv, struktur och vi värdesätter ett eget ansvarstagande och en egen genomförandekraft från ax till limpa.
Intresserad?


Välkommen med din ansökan snarast möjligt, dock senast 31 mars. Intervjuer sker löpande och rollen kan komma att tillsättas före slutdatum.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Moderna Försäkringar

Typ av tjänst:
Marknadskommunikatör

Sista ansökningsdatum:
2017-03-31


Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Christopher Almroth på 072-3888512 eller christopher.almroth@modernaforsakringar.se.

Fackligt ombud är Elias Bakk, telefon 0707-306854.

Ansök