Projektledare Event

Egmont Publishing Event arbetar med förlagets varumärken och våra huvudsakliga verksamhetsben är event, läsarresor och skapandet av nya koncept. Eventavdelningen är en del av försäljningsavdelningen och arrangerar fler än 40 event per år och ca 50 läsarresor. Aktiviteterna kretsar kring våra passionerade läsare och förlagets varumärken.Rollen som Projektledare Event på Egmont Publishing innebär ett varierande arbete där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är;

  • Initiera och utveckla eventprojekt och driva dessa från idé till genomförande och uppföljning.
  • Säkerställa finansiering av eventprojekt och bidra till utveckling av affärsmodeller i befintliga projekt. En viktig intäkt för flera av våra event är sponsring och som projektledare förväntas du aktivt stödja försäljningsavdelningen med införsäljning och utveckling av sponsorskap och hjälpa till med kreativa lösningar.
  • Ansvara för projektbudgetar och förhandla med underleverantörer.
  • Ansvara för att sätta tidsplaner och se till att dessa hålls.

Vi söker dig som vill arbeta med snabba processer och som inte har långt mellan idé och genomförande. Som projektledare kommer du att arbeta med flera parallella projekt för olika varumärken med olika deadlines och varierande tidslängd varför det är av stor vikt att du är strukturerad och noggrann. Det förväntas också att du är självgående och initiativtagande och har lätt att kommunicera.

Vi söker en person med minst fyra års erfarenhet av att driva projekt inom media och/eller event, gärna på ett tidningsförlag, marknadsavdelning eller en byrå. Vi ser gärna att du har adekvat utbildning från Berghs, IHM eller liknande. Det är meriterande om du också har säljerfarenhet. Tjänsten är placerad i Stockholm och avser ett vikariat på ca 1 år med eventuell möjlighet till förlängning. Med start snarast.
Låter det här som en utmaning för dig är du välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2017.

 

Här kan du se några av de event vi arrangerar: http://www.egmont.com/se/annonsera/Event/

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum då vi löpande kommer att genomföra intervjuer.

Egmont Publishing publicerar ett 100-tal magasin och webbplatser för vuxna och barn i Sverige, däribland Hemmets Journal, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande eventverksamhet. Företaget omsätter i Sverige cirka 900 MSEK och har 300 anställda. Egmont Publishing ingår i den danska mediekoncernen Egmont som är en av Skandinaviens ledande mediekoncerner.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Egmont Publishing

Typ av tjänst:
Projektledare Event

Sista ansökningsdatum:
2017-03-31


För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emelina Lindberg emelina.lindberg@egmont.se

Ansök