VD

Årets Kock AB söker ny VD

Årets Kock är en del av det svenska matundret sedan drygt tre decennier. 2018 har tävlingen, tillika svenska mästerskapen för professionell matlagning funnits i 35 år. För att leda svensk gastronomi in i framtiden söker vi nu en VD med driv, kraft och passion för att utveckla både varumärke och verksamhet. Att leda Årets Kock är ett av matbranschens mest intressanta och utvecklande uppdrag.

 

 

Att utveckla Årets Kock

Som VD för Årets Kock arbetar du tillsammans med den professionella matbranschen, för att utveckla svensk gastronomi till högsta nivå. Din utmaning och fokus är att utveckla tävlingen Årets Kock till nya dimensioner samt driva varumärket Årets Kock® till ny nivå. Grunden för detta arbete är att skapa goda relationer och kreativa samarbeten med intressenter inom branschen, bland annat etablerade kockar, nästa generations kockar, opinionsbildare, beslutsfattare, media och sponsorer.

 

Du har driv, entusiasm och vilja att skapa förändring

Vi ser att du har universitet- eller högskoleexamen i företagsekonomi eller fil kand eller motsvarande. Minst 7-10 års dokumenterad erfarenhet av arbete inom media/kommunikation och projektledning av större sponsorsamarbeten/event. Du har stark kompetens inom digital/rörlig media och är en vass kommunikatör.

Som person är du kreativ, går igång på utmaningar och har lätt att entusiasmera andra. Du driver dig själv och utvalda team att samarbeta för att nå uppsatta mål. Du är både flexibel och lyhörd samtidigt som du är beslutsam, strukturerad och skicklig att genomföra uppdrag på utsatt tid. Du har förmågan att inspirera och bygga starka nätverk, även i otippade konstellationer. Du har redan vissa nätverk i restaurangbranschen och du känner dig trygg även i en internationell miljö. Du har stort personligt matintresse, vilket gör dig än bättre i ditt uppdrag.

 Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Årets Kock AB

Sista ansökningsdatum:
2017-05-07


skicka ansökan till:

info@aretskock.se 

Kontaktperson:

styrelse ordförande, Inger Myresten

+46 70 678 68 45

 

 Johan Backeus är Årets Kock 2017!

Ansök