Projektledare

Projektledare med uppenbar känsla för stil

 

 

We are Visuals söker en affärsområdesansvarig och kundorienterad projektledare. Du har lika stor fingertoppskänsla för att driva affär som för den visuella upplevelsen av ett varumärke. Att du har ett brinnande intresse för design är självklart.

We are Visuals är kommunikationskonsulter med fokus på rummet, både det permanenta och det tillfälliga. Vi är drivna av koncept och inte kulisser och i vår mening handlar det om att få kombinationen mellan funktion och upplevelsen att fungera.

 

Vi är en stolt del av We are More – en familj bestående av sju kommunikationsbyråer med egna spetskompetenser. Visuals kombinerar demografi, social förändring, livsstil, innovation och framtidstro i projekten baserat på att skapa den perfekta kundupplevelsen. Idag konceptutvecklar vi allt från retail till hotell.

 

I din roll på We are Visuals ingår att

  • Ansvara för och driva företagets affärsutveckling
  • Projektleda små och stora projekt för kunder
  • Leda pitcharbete och presentera för kund
  • Driva och delta i kreativa processer
  • Göra budgetar
  • Upphandla leverantörer

 

Du som söker

Din drivkraft är att skapa och genomföra hållbara och genomtänkta koncept som löser kundens utmaningar. I din roll som affärsområdesansvarig och kundorienterad projektledare på We are Visuals driver och genomför du projekt från brief till slutleverans. Du sätter budget, planerar och sätter tidsplaner. Problemlösare? Självklart! Du följer upp, är proaktiv och håller kunden i handen genom projekten. Vill lite mer? Absolut! Du är en affärsdriven person med ett driv som konstant vill utveckla din nya arbetsplats och Visuals erbjudande för att nå nya höjder. Hög samarbetsförmåga? Perfekt. Du känner dig hemma med att leda en kreativ arbetsgrupp bestående av copywriter, ad och inredningsarkitekt. Operativ? Naturligtvis. Du är ansvarstagande, handlingskraftig, lyhörd, noggrann och strukturerad.

 

Måste/krav:

Minst tre års erfarenhet av arbete på en arkitekt- eller kommunikationsbyrå.

Datorkunskap: Officepaketet.

Språkkunskaper: Svenska och engelska.

 

Känner du att det tänder till? Bra, skicka din ansökan så snart som möjligt!

Iintervjuer Sker löpande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på We are Visuals med start i augusti 2017.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Göteborg

Företag:
WeAreVisuals

Typ av tjänst:
Projektledare

Sista ansökningsdatum:
2017-05-06


Tjänstens start:

Augusti 2017

Kontakt:

Ulrika Sandberg, tfn 0735-18 18 21

Anne Norén, tfn 0763-18 80 24.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med We are Hiring, en del av We are More-familjen.

Ansök