Web Content Manager

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICA grundar sig på värderingarna enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att utvecklas hos oss.
ICA i Solna ska under 2018 flytta till ett nytt kontor i Arenastaden och samtidigt införa ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Projektet för att realisera flytten och införa det nya arbetssättet heter ICA@work. Därför söker ICA Gruppen nu en Web Content Manager, som är en helt nyinrättad tjänst, vars främsta syfte är att tydligt kommunicera ICA@work till alla 2 000 anställda.

Arbetsuppgifter
ICAs nya Web Content Manager är en vass skribent med grafisk kompetens som trivs med att jobba i ett högt tempo. Du omsätter projektets kommunikationsstrategi i kreativa uppslag och ansvarar för innehåll och struktur. Du hittar med lätthet rätt tonalitet och uttryck för olika kanaler och har en dokumenterat god stilistisk förmåga. Du har ett kreativt tankesätt, men är samtidigt van att följa en kommunikationsplan och du kännetecknas av stor ansvarskänsla för ditt uppdrag. Du är lika skicklig på att arbeta självständigt som i team och du har ett drivande arbetssätt.

Du ingår i ICA@work:s kommunikations- och förändringsteam och samarbetar med övriga projektmedlemmar och har löpande kontakt med ICA:s reklambyrå. Du kommer även ha tätt samarbete med andra informatörer och redaktörer på ICA. Du rapporterar till Chefen för strategi, planering och rådgivning på ICA Gruppens Corporate Communications-avdelning. ICA präglas av en starkt kommunikativ samarbetskultur med engagerade människor.

Kravprofil

  • Du är en mycket god skribent som anpassar uttryck efter digital plattform
  • Du har minst tre års erfarenhet från en liknande roll och relevant utbildning inom kommunikation, media, journalistik, grafisk formgivning eller liknande
  • Du har erfarenhet av att beställa material och videoproduktion från produktions- eller reklambyrå och kan även själv producera enklare filmer
  • Du är självgående i Adobe Suite, har god vana av att arbeta med bildhantering och kan enkelt skapa fina presentationer i Power Point
  • Du är aktiv och i framkant när det gäller sociala medier, kanske är du själv en digital ambassadör
  • Ett krav är att du tidigare i någon form har arbetat med internkommunikation
  • Det är ett plus om du har erfarenhet av Polopoly och Episerver samt om du har arbetat med mindre event, men det är inget krav

Personlig profil
Du har ett kreativt lösningssätt och god stilistisk förmåga. Du tycker om att samarbeta men att samtidigt ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du kan omsätta en kommunikationsplan i taktiska leveranser, har ett stort eget driv och god prioriteringsförmåga. I den här rollen har du stor nytta av tidigare arbete i komplexa uppdrag med snabba leveranser.

Anställningsform

Tjänsten är på heltid i en projektanställning under 18 månader med start omgående och arbetsplatsen är på ICA:s huvudkontor i Solna. En interimslösning är också möjlig.

Tillträde

Så snart som möjligt och enligt överenskommelse med ICA.

 

ICA ska spegla såväl kunder som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Därför strävar ICA efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm/Solna

Företag:
ICA Gruppen

Typ av tjänst:
Content Manager

Sista ansökningsdatum:
2017-05-06


I den här rekryteringen samarbetar vi med Bohmans Nätverk.

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ebba Stragne, på 076-800 98 08 eller ebba.stragne@bohmans.com

Välkommen med din ansökan genom att skicka in CV och personligt brev snarast. Urval och intervjuer sker löpande och ansökningar behandlas strikt konfidentiellt.

Ansök