Grafisk formgivare

STORIES UNTOLD SÖKER GRAFISK FORMGIVARE

Stories Untold är en design- och produktbyrå som passionerat skapar produkter och kampanjer som förmedlar ett genomtänkt och väl avvägt budskap om varumärket eller en speciell känsla för produkten. Genom vårt nätverk med skandinaviska designers och asiatiska producenter, designar och tillverkar vi skräddarsydda produkter till bästa priser givet kvalité och leveranssäkerhet. Våra case sträcker sig från produktdesign, säljdrivande kampanjer, paketering och profilprogram. Vi sitter i vackra lokaler på Kommendörsgatan, där vi idag är 5 heltidsanställda.

GRAFISK FORMGIVARE

Vi söker en färgstark grafisk formgivare som kommer ingå i ett tight team tillsammans med inköpare och säljare. I rollen krävs att du kan ta ett projekt från A till Ö – från skiss till färdigt original. Våra kunders unika behov kräver förståelse och kunskaper inom ett brett spektra. Förmågan att integrera kommunikation och samtidigt nå resultat, dvs. försäljning kan landa i så väl trycksaker, textilprodukter och förpackningsdesign.

Vi söker dig som har goda kunskaper i Adobes hela programsvit och behärskar arbetet med original inom olika trycktekniker med stor fallenhet. Du är prestigelös i ditt skapande och är bra på att analysera och anpassa resultatet utifrån olika målgrupper och dess unika behov. Du har en stark vilja att lära dig nya saker och strävar alltid efter kvalitet i allt du gör.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är en kvalificerad grafisk formgivare med 2–5 års erfarenhet inom yrket. Du är kreativ och har god förmåga att visualisera dina idéer. Du är en driven person som lätt tar egna initiativ men samtidigt är lyhörd för dina kollegors kommentarer. Att du är trendsäker och har ett brinnande intresse för färg och form ser vi som en självklarhet. Har du erfarenhet av produktdesign, mönsterdesign eller illustration ser vi det som ett plus.

 Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Stories Untold

Typ av tjänst:
Grafisk formgivare


Välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan och berätta varför just du är den talang vi söker. Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid. Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail.

malin@storiesuntold.se

 

Ansök