Projektkoordinator (Business Arena)

Kan du fånga upp trender inom fastigheter, samhällsbyggnad och stadsplanering? Kan du hålla många bollar i luften samtidigt och ha järnkoll på alla detaljer?

Då kan du vara personen vi söker som projektkoordinator för Business Arena. Tjänsten innefattar arbete med utveckling av seminarieprogram och allt vad det innebär i form av planering, research, talarkontakter och att verkställa genomförandet på plats. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande, med tyngd på talarinbjudningar, omvärldsbevakning och kontakt med våra samarbetspartners.

För att klara av arbetet är det viktigt att du har en väldigt god administrativ förmåga, är strukturerad och drivande och har en vilja att lära dig mer om fastighetsbranschen. Dessutom är det viktigt att du har social kompetens och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi ser gärna att du som söker tjänsten har akademisk utbildning inom ekonomi, fastighet, juridik eller liknande. Kunskaper om fastigheter är meriterande, men inget krav.

Fastighetsnytt är ett medieföretag med flera affärsområden som har funnits sedan 1994. Sedan årsskiftet är vi en del av Bonnier och sitter tillsammans med bl.a. Dagens Industri och Dagens Nyheter på Gjörwellsgatan. Vi ger ut tidningen Fastighetsnytt och arrangerar seminarieevenemanget Business Arena som är den nordiska fastighetsbranschens ledande mötesplats. Vi är idag 21 anställda.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Fastighetsnytt

Typ av tjänst:
Projektkoordinator

Sista ansökningsdatum:
2017-07-07


Är du intresserad av tjänsten eller vill veta mer kan du kontakta Cecilia Zetterstedt på 070-090 02 26 eller cecilia.zetterstedt@fastighetsnytt.se.  

Maila din ansökan i form av CV och ett personligt brev till cecilia.zetterstedt@fastighetsnytt.se senast den 7/7.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök