CRM-ansvarig

Vi söker en erfaren, operativ och affärsdriven CRM-ansvarig till vår marknadsavdelning!

 Med kontinuerligt ökande försäljningstakt, där vår vagnpark fördubblats vart femte år, och vår frekventa lansering av nya modeller, är Kia Motors snabbt växande och i ständig utveckling. CRM-funktionen utgör därför en nyckelfunktion för att optimera vår kommunikation utifrån dagens – och morgondagens – krav, där nya tekniker ger oss oanade möjligheter i alla kanaler. Det är här Du kommer in i bilden!

Positionen

Ditt fokus bli att utveckla användandet av vårt CRM-system (Siebel) till maximal affärsnytta. Du fortsätter att bygga en funktionell struktur för god systemanvändning och kravställer för framtida funktionaliteter. Du kommer proaktivt driva utvecklingen av våra befintliga kundrelationer samt arbeta med att rekrytera nya kunder, och genom analyser av data föreslå aktiviteter och kampanjer för att optimera affären. Du svarar för segmentering av såväl befintliga som potentiella kunder. Vidare ser du till att våra processer för CRM-systemet förs ut i organisationen och följs. Du kommer att tillhöra vår marknadsavdelning och rapportera till vår marknadschef. Samarbete med övrig organisation, såsom sälj och servicemarknad, kommer att ske i stor utsträckning.  Tjänsten är baserad i våra nya lokaler på vårt huvudkontor i Upplands Väsby. 

Din profil

Du har en akademisk examen inom relevant område och jobbat med CRM-system i minst 5 år. Erfarenhet av Siebel är ett plus. Du är tekniskt bevandrad om hur CRM-system fungerar, men behöver inte ha teknisk detaljkunskap. Med ett metodiskt arbetssätt och en god affärsförståelse säkerställer du leverans inom ditt område. Du har ett stort intresse för, och kunskap i, kommunikation och kan driva frågorna såväl strategiskt som taktiskt. Med skinn på näsan vågar du sätta krav på andra men samtidigt är du prestigelös och arbetar operativt. Lyhördhet, en god analytisk förmåga och väl utvecklat samarbete med andra är väsentliga egenskaper du bör ha. 

 

Om Kia

Kia Motors Corporation (www.kia.com/worldwide) bildades 1944 och är Koreas äldsta tillverkare av motorfordon. Kia har som mål att bli ett av världens främsta bilmärken. Kias 10 fabriker och monteringsanläggningar i fem länder producerar över 3,67 miljoner bilar per år som säljs i 181 länder. Kia har idag ca 50 000 anställda. 

 Kia Motors Sweden AB (www.kia.com/se) etablerades 2004 och har på relativt kort tid vuxit snabbt. Sedan flera år tillbaka utgör vi ett av Sveriges fem största bilmärken och just nu rullar det ca 130 000 Kia-bilar ute på de svenska vägarna. Idag har vi ca 90 återförsäljare och drygt 100 serviceverkstäder spridda över landet som säkerställer kontakten med våra svenska Kia-ägare. På huvudkontoret i Upplands Väsby arbetar idag 70 personer. Nu söker vi fler drivna och engagerade medarbetare som är beredda att bidra till fortsatt framgång och expansion av Kia Motors Sweden AB. Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Kia Motors Sweden AB

Typ av tjänst:
CRM - ansvarig


Ansökan

Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till expansion@kia.se (ange ”CRM-ansvarig” i ämnesraden). Intervjuer kommer att hållas i augusti. Men vi ser gärna att du skickar din ansökan till oss så snart som möjligt. För frågor angående rollen, kontakta HR Chef Jenny Eivhammar, 08-400 44 300.

Ansök